Kokosimme kuusi hyvää syytä, miksi pisaran muotoinen pesuvati sopii suomalaiseen saunaan.

Viehättävä ulkonäkö

Pisaranmallinen pesuvati on jotakin uutta. Vadin muotokieli on samalla kertaa yksinkertainen ja oivaltava. Tuotteessa käytetyn materiaalin, biokomposiitin puukuidut tekevät pesuvadin pinnasta luonnonläheisen. Materiaalin ansiosta jokaisen pesuvadin pinta on uniikki. Värivaihtoehtoja on kolme: natural, turve ja tuohi.

Pisara pesuvati saunassa peseytymiseen

Mukava käyttää

Miten tätä ei ole keksitty jo aikaisemmin? Pisaranmuotoinen pesuvati on mukava käyttää. Ns. tavallista pesuvatia korkeampien reunojen ansiosta vatiin mahtuu peräti 8,5 litraa vettä. Siinä on hyvä pestä esimerkiksi pitkiä hiuksia. Pisaran muoto luo pesuvatiin luontevan kaatonokan, joten se ei kaadettaessa roiski vettä. Vadin alareunan kädensijat helpottavat nostamista. Ja sileäreunaiset vadit on myös helppo pinota sisäkkäin.

Kotimaista laatua

Rento Pisara -tuotteet valmistetaan Suomessa. Myös niiden design on suomalainen.

Ympäristöystävällinen materiaali

Tuotteen materiaali on biokomposiitti, jossa on puukuitua 40 prosenttia. Tuote koostuu rakeista, jotka ovat yhdistelmä polymeerejä ja vastuullisesti hoidettujen metsien pohjoismaista puuta. Materiaalin voi käyttää uudelleen, kierrättää tai polttaa energiaksi.

Pisara pesuvati ja koivuvihta saunaan

Monikäyttöinen pesuvati

Kiitos pisaran muodon, pesuvatia on mukava käyttää myös vaikkapa jalkakylpyastiana. Siihen on hyvä upottaa jalat, sillä vadin reunat ovat perinteistä vatia hieman korkeammat. Kun vati vetää yli 8 litraa vettä, sitä ei jalkakylvyssä tarvitse täyttää piripintaan, joten vesi ei myöskään roisku samalla tavoin kuin matalampi reunaisessa pesuvadissa käy. Vati on myös kätevä silloin, jos haluaa liottaa vihtaa, koska Pisara-vatiin mahtuu paljon vettä. Uudenmuotoinen pesuvati on myös näyttävä tuominen, kun sen täyttää vaikkapa muilla saunatuotteilla.

Pisara saunatuotteet - saunasetti

Mukava osa settiä

Rento Pisara -pesuvati on osa settiä, johon kuuluu myös saunakiulu ja -kauha Yhdessä Pisara trio luo käytännöllisen ja näyttävän kokonaisuuden, jota voi myös keräillä vaikkapa Pisara kerrallaan.

KATSO KOKO PISARA-VALIKOIMA »

Lue myös:

Pisara on pesuvadin uusi muoto

Piristystä saunaan! Vinkit trendikkäisiin löylyhetkiin

Mökkisauna – rento mielentila ja muistojen aarrearkku