Kesällä kyläillään. Kuuma kysymys on: millaiset viemiset ilahduttavat isäntäväkeä? Tässä viisi tuliaisvinkkiä, mitkä varmasti ilahduttavat.

1. Pehmeä paketti

Lapsuuden jouluissa pehmeät paketit olivat niitä ei-toivottuja lahjoa, mutta isännät kiittävät, kun saunaan saadaan uusia tekstiilejä. Paketin voi koota oman budjetin mukaan. Esimerkiksi harmaa Laituri-saunatyyny sopii kaikenlaisiin saunoihin ja se maksaa alle 15 euroa. Hauskan lisän pakettiin saa laittamalla mukaan pellavafroteisen Rento-Saunahatun, pesukintaan tai hiuspyyhkeen. Sopivan kokonaisuuden voi sujauttaa Kenno Saunakassiin.

2. Hemmottelua

Lomaa viettävä isäntäväki ennättää hemmotella itseään. Mikäpä sen ihanampaa kuin hoitaa itseään kepeään kesäkuntoon. Kesätuliaiseksi voikin koota sopivan rennon vartalonhoitopaketin.

Koko vartaloa voi helliä Rento Koivu -saunahunajalla. Pesu harjalla tekee iholle hyvää, joten tuliaiskassiin kannattaa laittaa myös bambusta valmistettu Rento-pesuharja. Saunassa lihakset rentoutuvat ja pehmenevät. Hauska tuliainen onkin Rento-hierontaöljy, minkä avulla voi viimeistellä autuaan olon.

3. Tuoksuva lahja

Tuoksuva tuliainen on ihana! Saunaelämystä voi syventää löylytuoksulla. Rennon tuoksuvalikoimasta löytyy varmasti jokaiseen saunaan sopiva elementti. Todella hieno tuliainen on kolmen tuoksun sarja eli Rento-Löylytuoksu bambutelineessä.

Rennon tuotevalikoimassa on tarjolla myös huonetuoksuina koivu sekä metsämänty. Nämäkin sopivat tuliaisiksi mitä parhaiten.

Tuoksuvaan lahjaan voi laittaa mukaan myös Rennon saunavihdan, minkä aromit valtaavat saunan vihdottaessa.

Tuoksuvat tuliaiset voi koota vaikkapa Rennon saunakiuluun tai -sankoon. Jos repertuaaria haluaa laajentaa, samaan astiaan voi lisätä vielä esimerkiksi kaupan tuoreyrttejä tai tietysti tuliaisklassikon – kukkakimpun.

4. Piristävää punaista

Kesäisten tuliaisten teemana voi olla myös väri. Juuri nyt kirkkaat perusvärit ovat trendikkäitä. Rennon saunatuotteista voikin koota esimerkiksi punaisen tuliaislahjan. Tähän sopivia tuotteita ovat punainen Pisara-kiulusetti, mikä on valmistettu kotimaisesta biokomposiitista. Piristävän punaisen tekstiilisetin saa, kun mukaan ottaa punaisen Laituri-laudeliinan ja -saunatyynyn. Sarjan tuotteissa on käytetty kierrätettyä tekstiiliteollisuuden ylijäämäpuuvillaa. Hauskan lisän tähän teemalahjaan saa vaikkapa mansikka- tai vadelmarasiasta.

5. Taattua tyylikkyyttä

Kukapa ei haluaisi tyylikkäitä saunatuotteita. Jos tunnet isäntäväen maun ja haluat hieman panostaa tuliaisiin, kannattaa tutustua Harri Koskisen suunnittelemiin Rento X Harri Koskinen -yhteistyömalliston tuotteisiin. Sarjaan kuuluvan saunasangon, -kauhan, -mittarin ja puunkantotelineen materiaaleina on kiiltävä teräs ja kahvoissa on käytetty koivua.

Tutustu Rennon saunatuotteisiin. Löydät valikoimamme rentosauna.fi

Lue myös:

Mökkisauna – rento mielentila ja muistojen aarrearkku

Piristystä saunaan! Vinkit trendikkäisiin löylyhetkiin